Ahad, Oktober 4

Bagan Pinang: ANTARA HAQ DAN BATIL

salam buat rakan seperjuangan...

hari ini hari kedua berkempen selepas semalam penamaan calon di Bagan Pinang.. banyak perkara dan kerja perlu di buat dengan tulang 4 kerat ini tidak mampu kita buat semuanya melainkan dengan munajat dan doa pengharapan sepenuhnya kepada ALLAH taala.

dua calon yang tidak asing lagi di sini. masing2 terkenal di bagan pinang sbg orang yang boleh memimpin masyarakat. tunggu saja kepada pengundi untuk memilihnya mana yang terbaik di antara 2.

pengundi perlu tau dan patut ambik tau tentang sapa yang nak di pangkah pada hari mengundi untuk jadi pimpinan mereka yang mana satu masa mereka akan di tanya dan dipersoal siapakah kepimpinan di antara kamu ini. adakah memimpin ke arah kebaikan untuk kenal ALLAH atau sebaliknya ke arah kejahatan nak menjauhkan diri daripada ALLAH.

pe pun... tepuk dada tanya IMAN, pilih pimpinan yang boleh membawa kita dekat kepada ALLAH dan dapat membimbing kita memcapai redha ALLAH dunia dan akhrat.

buat pengundi2 BAGAN PINANG... mesti wajib buat pilihan terbaik. untuk kesejahteraan kita dunia dan akhirat. utamakan ISLAM perlu kehadapankan akhlak dan kebudayaan islam..

"MEMBANGUN MEMBUAT PERUBAHAN"
ISLAM DI JUNJUNG.